07MP9c-BHF 7251

Welkom op Boerehiem Fryslân
Op ons erf staan vier ruime huizen waarin u kunt genieten van de landelijke en waterrijke omgeving in de driehoek Leeuwarden, Sneek en Drachten. De huizen zijn zowel geschikt als vakantiehuis als voor permanente bewoning. Stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie.
De huizen lenen zich uitstekend voor diegenen die willen genieten van rust en van de natuur. Dit kan zowel rondom het boerenerf als ook in de omgeving van Grouw en Eernewoude.

De op de zuidoostzijde van de traditionele schuur gelegen vakantiewoningen zijn elk voorzien van een terras dat vrij uitkijkt over de weilanden en het direct aangrenzende, druk bevaren,  Prinses Margrietkanaal. In dit toeristisch fraai gelegen gebied bij Grouw en Eernewoude waan je je écht in het buitenland! Natuurgebied "de Alde Feanen" en watersportcentrum Grouw liggen om de hoek. Ideaal als je wilt varen, wandelen of fietsen. Met de vele pontjes kom je op de mooiste plekken die Friesland rijk is! 

Boerehiem Fryslân is een boerderij die jarenlang inactief was. Sinds afgelopen voorjaar is de boerderij van eigenaar veranderd en run ik, Ludze Holtrop, de boerderij. Ik ben nu bezig om mijn veestapel op te fokken naar een volwaardige kudde die ik, na de komst van de eerste kalfjes, ook ga melken.

In tegenstelling tot de boerderij zijn de (vakantie-) huizen nieuw (2008). Aan de boerderij ga ik hier en daar nog wel wat opknappen want als mijn kudde op grootte is moet alles wel efficient verlopen. Genoeg te doen dus op Boerehiem Fryslân. Als u er bij wilt zijn dan bent u van harte welkom. Ik kan u, indien gewenst, veel vertellen over de boerderij, het vee, de natuur en de omgeving. O ja, ik heb ook kippen, alle eieren zijn voor u! Welkom op mijn platteland.

Het weer

Kies taal